TrÆfÆldning

Hos Skovgård Træpleje har vi i mange år fældet skovens træer til gavntræ. Vi har fældet mange vanskellige træer ved huse, kirker, gårde, godser, el-ledninger og langs veje og jernbaner. Bl. a. for Odense Kommune igennem mere end 20 år.

Vi foretager alle former for træfældning. Hos os bliver en hver opgave behandlet seriøst og med stor respekt for kundens ønsker.

Vores mange års erfaring i træfældning og uddannelse idenfor skovbrug gør, at vi kan magte at løse alt fra den lille opgave med et mindre træ i haven, ja til det store gamle træ ved bygningen. Et farligt træ langs vejen eller den gamle allé, som er ved at være udlevet.

Vi benytter os af mange metoder for at løse opgaven. Besigtigelse af opgaven synes vi hos Skovgård Træpleje er vigtigt for at kunne løse en opgave godt for kunden på en sikker og skånsom måde. Derfor besigtiger vi over 90% af alle vores opgaver.

Sammen med kunden lægger vi en plan for opgaven. Her aftaler vi hvad der ønskes fældet, hvordan og hvor meget der skal ryddes op. Flishugges, køres væk, skæres op og evt. reetableres. Ved besigtigelse stiller vi gerne vores erfaring som skovfolk til rådighed.

 

Skovgaard Træpleje • Jens Jørgensen • Vornæs Skovvej 10 • Tåsinge • 5700 Svendborg • tlf. 2125 4061

 

Designed by www.graphic-solutions.dk